Co je kokosový ocet?
24. 08. 2023.Kokosový ocet vyrábime v Ostrožské Nové Vsi pomalou metodou z vody, kokosové dužniny, kokosové vody, fermentovaného kokosového škrobu a maniokového škrobu. Kokosový ocet se obecně fermentuje 8-12 měsíců. Během fermentačního procesu produkuje kokosový ocet probiotika neboli druh živého mikroorganismu, který může mít dobrý vliv na zdraví střev. Je jemnější, a proto se snáze a lépe užívá než například jablečný ocet. Kromě toho obsahuje také dobré živiny pro zlepšení imunitního systému. Chcete-li jej použít, můžete pít přímo každé ráno, smíchejte 1 lžíci kokosového octa s 1 lžící vody abyste získali detoxikační účinky. Kokosový ocet lze použít da marinád, dresinků, omáček a receptů na nakládání. Taky se výborně se hodí do salátů s tropickým ovocem. Chcete-li vylepšit své recepty, náš kokosový ocet je důvěryhodnou volbou, která do každého kulinářského výtvoru vnese dotek autenticity a chuti.